HomeOver onsWie doet watWerkzaamhedenFoto'sLinksContact
Klussenbedrijf Gebr. Hoogwerf v.o.f.
Over ons

 

Na een jarenlang dienstverband bij een aannemingsbedrijf in Wilnis als calculator heeft Maarten Hoogwerf zijn eigen klusbedrijf opgezet. Na een aantal jaren is zijn broer Jeroen Hoogwerf als mede-eigenaar toegetreden en is Klussenbedrijf Gebr. Hoogwerf v.o.f. gestart. 

In de loop der jaren heeft Klussenbedrijf Gebr. Hoogwerf v.of. vele verbouwingen naar volle tevredenheid van haar klanten uitgevoerd. Voor een eerste indruk van de uiteenlopende werkzaamheden die we hebben opgeleverd, verwijzen wij u graag naar onze Projectlijst. 

Dhr. Johan Hoogwerf, vader van Maarten en Jeroen is de vaste contactpersoon voor onze klanten. Hij bezoekt onze klanten thuis, bespreekt de wensen en doet de opname van de werkzaamheden. U ontvangt vervolgens een uitgebreide offerte. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u vaak verrassende oplossingen aandragen waardoor uw klus of verbouwing voordeliger uitvalt. 

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat u weet wie er bij u over de vloer komen. Daarom vindt u op de pagine “Wie doet wat” een overzicht van onze specialisten. 

U kunt bij Klussenbedrijf Gebr. Hoogwerf v.o.f. nu ook terecht voor uw nieuwe keuken of badkamer. Samen met ons kiest u de opstelling, kwaliteit, kleuren en zo voort. Of u bezoekt samen met ons één van onze sanitairgroothandels. Omdat we werken zonder showroom kunnen we altijd een scherpe prijs bieden. Uiteraard verzorgen wij ook de complete installatie incl. het leidingwerk, tegelwerk, en zo voort.

Doen we nog meer? Eigenlijk te veel om op te noemen. In ieder geval willen we u graag wijzen op onze cv-installaties. Uiteraard ook weer incl. de mogelijkheid om de complete installatie (cv-ketel, radiatoren, etc.) door ons te laten verzorgen. 

HomeOver onsWie doet watWerkzaamhedenFoto'sLinksContact